Nieuws en updates.

25-11-2020: Site wordt op het moment niet veel ge-update, en ik kijk of ik dit op een andere manier verder ga oppakken of zoals elke site het op Facebook ga plaatsen

11-03-2018: Servers down.
Helaas zijn de servers down van 1 van de gaafste mech games ooit: Hawken.
Dit vind ik persoonlijk erg jammer. Voor alle info zie: Hawken shutting Down op PC
Voor de Consoles zijn ze nog actief. Maar voor de PC is het afgelopen.

Tevens zijn de servers uitgezet van Guns & Robots. Het is nog beschikbaar op steam, maar als je de game start weet je genoeg.
Guns and Robots

11-12-2017: Nieuwe Badge in Steam: Bioshock.

Nu zijn de kaarten nog compleet voordat ik ze verander in een badge.

3-11-2017: Vandaag de indeling van mijn pagina aangepast.

Ben nog bezig om te zoeken naar het juiste format.

Deze pagina was wat onduidelijk voor sommigen. Ik vond het zelf ook wat vreemd, dat je niet op de foto kon klikken om het bricht te openen.

Dus koos ik voor wat algemener design. Dit was me een beetje te algemeen. Het voorbeeld was mooier, maar zo kreeg ik het niet voor elkaar zonder de Pro versie van het Thema te kopen.

of

Mijn huidige design kan zo weer veranderen. Ben er nog niet uit. Ik moet nog veel aanpassen.


09-08-2016: http://www.degicagames.com/ brengt steeds meer Shmups naar Steam.
Na Crimson Clover, komen er steeds meer mooie games bij, zodat de dreamcast of xbox 360 niet meer nodig zijn voor de Shmupliefhebber.
Xiizeal, RefRain – prism memories, Exzeal, DeltaZeal en Trizeal Remix. Steeds meer Cave games. Maar Ook DARIUSBURST Chronicle Saviours is al een tijd uit, en met 2 schermen (als je die hebt) heel erg vet. Shooting Love is aangekondigt.

Als je geld hebt, haal een Shadaloo Arcade stick in huis, om het helemaal is stijl te spelen!!! http://www.shadaloo.eu/ Hij maakt ze helaas niet meer zo vaak, maar soms komt er nog welleens een voorbij op fora of marktplaats. Of maak er zelf 1. Wat mijn plan voor de zomer is 🙂


28-06-2016: Dit is zo slecht voor mijn rekening………Steamsale!!!!!!!!!!!!!!

1465324364_1


21-06-2016: Warhammers Eternal Crusade, heeft nu een leger toegevoegd gekregen: de Eldar. De Beta is al een tijdje via Steam te krijgen. Check: https://www.eternalcrusade.com/game.

W40K - Eldar Craftworlds